Download de DYTG app!

Zoals jullie vorige week al in de teaser hebben kunnen zien zijn Coffeebottle en de DYTG druk bezig geweest met het ontwikkelen van de enige, echte DYTG app. Het moment is dan nu eindelijk aangebroken. Hij is live en jullie kunnen hem gaan downloaden!

Met deze mega handige DYTG app heb je zowel online als offline alles bij de hand. De plattegrond, lijst met creators, het programma, meet and greet meldingen en ga zo maar door. Je kunt ook een notificatie instellen voor een optreden of voor creators waar je naar toe wil. Zo kun je perfect je hele dag inplannen en niets missen. SUPERRRRHANDIG! Maar er is meer! Ben je op het event? Dan ontvang je ook live meldingen vanuit de app, wanneer bijvoorbeeld de optredens of andere activiteiten beginnen. Zo mis je dus helemaal niets!

Download de app hieronder!

Ben jij nou benieuwd hoe de DYTG app tot stand is gekomen en wat je er allemaal mee kunt? Check dan de nieuwe video van onze razende DYTG reporter Zaid die langs ging bij de knappe koppen van Coffeebottle om ze  het hemd van het lijf te vragen over de app! En mocht je nu problemen of zo genoemde "Bugs" tegenkomen kan je ons helpen door het HIER aan te geven!

Schrijf je nu in voor de DYTG nieuwsupdate en krijg o.a. als eerste de kans om je in te schrijven voor besloten meet and greets!

Pier, een geboren en getogen Fries, is sinds kort één van de nieuwe blogmeisters van de DYTG. In de aanloop naar de DYTG zal hij jullie voorzien van nieuwtjes, interviews en meer. Naast de blogs is hij ook onderdeel van het DYTG social media team. Verder houdt Pier van muziek, basgitaar spelen, toneel spelen, stappen met vrienden en games. Volg hem op Twitter voor persoonlijke updates!
pier
Pier Visser
Blogmeister DYTG

Volg je ons al op Social Media?

Reacties