#DYTG2017 Survival gids!

DSC_0762 2

Eerder gaf ik jullie al tips over de 7 dingen voor een perfecte #DYTG2017. Nu is het tijd voor een nieuwe lijst, dit keer met allerlei super belangrijke info die je moet weten voor een perfecte #DYTG2017! Lees alles even rustig door, dan weet je zeker dat het goed komt aankomend weekend! ๐Ÿ˜

DSC_0698

Ticket:

Het is natuurlijk heel erg belangrijk om je ticket mee te nemen! Dat is natuurlijk erg logisch, maar wat je misschien niet wist: je moet je ticket printen! Zo weet je zeker dat het goed komt! Dit geldt ook voor Meet and Greet tickets! ๐Ÿ˜ย Nog geen ticket? Koop die dan snel, want ze zijn bijna uitverkocht!

Eten en drinken:

Door al het plezier zou je bijna vergeten om te eten en te drinken! Zorg dat je genoeg eet en drinkt, want dat is superbelangrijk natuurlijk! Je mag zelf eten en drinken meenemen maar we hebben natuurlijk ook restaurants waar je kunt eten en drinken! Je kunt hier contant en met pin betalen. ๐ŸŸ๐Ÿฅ—

moments
DYTG_TRUSSPLATTEGROND_DEF4

Plattegrond:

Op de plattegrond kun je duidelijk zien waar de Meet and Greets, de stands, het podium en de attracties zijn! Dat is natuurlijk erg handig want dan kun je snel je weg vinden. De plattegrond staat in de DYTG Appย en HIER!

Meeting points:

We hebben dit jaar ook 6 meeting points (M1 tot en met M6)! Dit zijn de rode stippen op de plattegrond en ze zijn duidelijk aangegeven in de hallen. Je kunt zo makkelijk met vrienden afspreken en kleinere creators kunnen een tijd afspreken dat ze daar aanwezig zijn om jullie te ontmoeten! Tip: als je met iemand naar de #DYTG2017 gaat, spreek dan af dat als je elkaar kwijt raakt, je elkaar weer ziet op รฉรฉn van de meeting points! Het kan namelijk zijn dat de WiFi heel traag is en dat je elkaar niet kunt bereiken.

DYTG App:

Zoals hierboven al even genoemd hebben we dit jaar de DYTG App! Hierin vind je alle belangrijke informatie, zoals de Meet and Greet planning, de plattegrond en de creators. Ook kun je in het programma klikken op een item en dan op "melding instellen", zo krijg je 5 minuten voordat iets begint een melding! Dit kun je doen voor Meet and Greets en optredens! Dat is natuurlijk super handig want dan weet je zeker dat je niets vergeet! Meer info over de DYTG App en hoe je deze kunt downloaden vind je HIER!

Fotovoorblogpost
FullSizeRender 6

Telefoon en powerbank:

Je telefoon is natuurlijk super belangrijk! Zo kun je foto's maken met elkaar en de creators en natuurlijk de DYTG App gebruiken! Zorg dus dat je je telefoon goed hebt opgeladen en eventueel een powerbank meeneemt! Ook is het handig om van te voren een hoop foto's en muziek te verwijderen, zodat je genoeg ruimte hebt om foto's te maken! ๐Ÿ˜

Rolstoelen:

De #DYTG2017 is uiteraard volledig rolstoelvriendelijk! Als je slecht ter been bent of niet lang kunt staan, maar geen eigen rolstoel hebt, kun je deze huren bij de Jaarbeurs. Alle informatie daarover vind je HIER!

DSC_0753
DSC_0866

Programma:

Lees het programma even door! Dan weet je wat er allemaal te doen is op het hoofdpodium. Het programma staat in de DYTG App en HIER!

Identiteitsbewijs:

Het is belangrijk om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen! Dus zorg dat je die bij je hebt! ๐Ÿ˜

giphy-123
????????????????????????????????????

Garderobe:

Vlak bij de ingang van de #DYTG2017 is er een beveiligde garderobe van de Jaarbeurs! Hier kun je eventueel spullen kwijt zoals je jas! Alle informatie daarover vind je HIER!

Schoenen:

Zorg dat je schoenen aan doet waar je veel op kunt lopen! De DYTG is dit jaar weer een stuk groter dan vorig jaar, dus je legt al snel een hoop afstand af! Heb je blaren? Ga dan zeker langs bij de EHBO post! Zij helpen je graag, want als je doorloopt met blaren word je daar echt niet blij van!

giphy-124
200-15

Attracties:

Dit jaar op de DYTG hebben we o.a. een Power Dance en botsauto's! Tegen een paar euro kun je daar dus lekker van genieten! Let op: Je kunt bij de attracties alleen contant betalen.

Als je al deze dingen weet en gebruikt, kan jouw #DYTG2017 niet meer stuk! Geniet ervan!ย 

Heb je nog vragen? Stalk ons op social media!ย 

Stef, brabander (Den Bosch), sinds kort รฉรฉn van de nieuwe blogmeisters van de DYTG. De komende tijd zal hij jullie voorzien van handige tips en leuke info voor en over de #DYTG2017! Stef houdt enorm van evenementen en is sinds de DYTG8 (2013) betrokken als crew in verschillende functies. Je zult hem misschien nog wel een keer tegenkomen tijdens een DYTG of op de DYTG Twitter als ^SH! Volg hem op Twitter voor persoonlijke updates!
Stef Hordijk - 12109280_547619865391676_1969993773815622006_n
Stef Hordijk
Blogmeister DYTG

Volg je ons al op Social Media?

Reacties