#DYTG2017 Update #2

Een tijdje terug gaven we jullie een update met alles wat er toen bekend was! Nu hebben we inmiddels al weer een hoop nieuwe dingen die we bekend kunnen maken!

Meet and Greets:

De creators willen jou graag ontmoeten en jij hen. Nu is er meer bekend over de Meet and Greets en over de creator stands.

Creator stands: Zoals we vorige keer al hebben verteld, zullen we dit jaar weer creator stands hebben! Nu kunnen we eindelijk vertellen welke stands er zijn! Klik HIER!

giphy-64

Open Meet and Greets: We hebben ook weer open Meet and Greets!  Klik HIER om het Meet and Greet schema te zien! Hier staan ook de besloten Meet and Greets tussen, dus kijk goed naar het "type".

Besloten meet and greets: We hebben ook weer besloten Meet and Greets! We hebben op woensdag 5 april de eerste reserveringsronde gedaan en de volgende is aanstaande donderdag (13 april)! Als je vóór 15:00 uur donderdag een ticket koopt, krijg je om 18:00 uur een mailtje met alle informatie! Je kunt dan vanaf 19:00 uur beginnen met reserveren! Klik HIER om het Meet and Greet schema te zien! Hier komen zo snel mogelijk de nieuwe Meet and Greets bij te staan! Die staan er nu dus nog NIET!

Op de vloer: Er zullen ook een aantal creators op de vloer rondlopen! Je kunt ze dan dus "in het wild" tegenkomen en ontmoeten! We hebben daarvoor speciaal een aantal meeting points! Zo kan een kleinere creator via zijn/haar social media bijvoorbeeld afspreken om om een bepaalde tijd bij een van de meeting points te staan! (Deze staan ook duidelijk op de plattegrond).

entertainment

Entertainment:
(13:00 - 14:00)

De DYTG heeft dit jaar meer entertainment dan ooit! 

Optredens: Er zijn beide dagen de hele dag lang heel veel optredens op de main stage! Ook hebben we de te gekke DYTG show! Hier alvast een deel van de Line-Up:

tony-junior-3

 

Tony junior

 

Yes-R

Yes-R
vloggers-ponkers

 

Ponkers

 

#First

E9qd2trN


Q&A's: Er zijn ook live Q&A's zoals die met Team Dylan Haegens op de zaterdag! En met de Latooy's op zondag!

Mobile Media Lab Politie: De politie komt ook langs op de DYTG2017! Je kunt vragen stellen aan agenten, op de foto met Jan-Willem de Politie vlogger en nog veel meer!

Attracties: We hebben tijdens de #DYTG2017 een hoop attracties! Denk aan stormbanen, een Power Dance en Botsauto's! Misschien kun je wel met creators in de attracties! 

Nog veel meer: We zijn nog met een aantal dingen bezig! Ook kun je alvast ons programma bekijken!

 

 

200-15
200-16

Plattegrond:

Het is natuurlijk super handig om te zien waar alle stands, Meet and Greets, optredens, etc zijn! Binnenkort komt de plattegrond als eerste in de DYTG App! Download die dus alvast voor een exclusieve weergave van de #DYTG2017 plattegrond!

Het wordt dus een groot feest! Wil jij dit allemaal meemaken? Koop dan snel je tickets en hopelijk zien we jou tijdens de DYTG2017!

Stef, brabander (Den Bosch), sinds kort één van de nieuwe blogmeisters van de DYTG. De komende tijd zal hij jullie voorzien van handige tips en leuke info voor en over de #DYTG2017! Stef houdt enorm van evenementen en is sinds de DYTG8 (2013) betrokken als crew in verschillende functies. Je zult hem misschien nog wel een keer tegenkomen tijdens een DYTG of op de DYTG Twitter als ^SH! Volg hem op Twitter voor persoonlijke updates!
Stef Hordijk - 12109280_547619865391676_1969993773815622006_n
Stef Hordijk
Blogmeister DYTG

Volg je ons al op Social Media?

Reacties