Huisregels

Zodat het voor iedereen gezellig is!

Om de #DYTG2017 voor iedereen leuk en veilig te houden hebben we de volgende huisregels. Bij het betreden van het evenement stem je hier mee in.

VEILIGHEID

De DYTG is een evenement voor mensen van alle leeftijden. We willen graag dat iedereen zich welkom en thuis voelt. Houd de hallen dan ook schoon en gooi je afval in de daarvoor bestemde bakken. Omdat we willen dat de DYTG een leuk evenement is voor iedereen willen we ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Om hier zeker van te zijn hebben wij crewleden en beveiligers rondlopen, volg hun instructies altijd op en meld problemen ook bij hen. Als je de DYTG bezoekt, neem dan geen partypoppers of ander vuurwerk mee. Richt ook op andere manieren geen vernielingen aan. We zijn allemaal te gast in de Jaarbeurs Utrecht! Om de DYTG zo veilig mogelijk te houden zijn wapens en andere gevaarlijke voorwerpen ten strengste verboden. De beveiliging kan voorwerpen innemen als zij deze zien als gevaarlijk of problematisch. De DYTG is een evenement waar veel jongeren komen, ook onder de 18 jaar oud. Op de DYTG geldt de NIX18 regel ook gewoon. Er wordt geen alcohol geschonken onder de 18. Verder is het gebruik en verhandelen van verdovende middelen verboden in en om de Jaarbeurs.

Entree

Om de #DYTG2017 te bezoeken heb je natuurlijk een ticket nodig. Deze laat je zien bij de ingang en als bewijs van toegang krijg je een gaaf polsbandje! Houd dit polsbandje gedurende het hele evenement om. Geen polsbandje betekent helaas geen toegang tot de DYTG. Je mag je bandje niet overdragen aan andere mensen. Mochten we merken dat je niet eerlijk bent en bijvoorbeeld valse tickets hebt, fraude pleegt met polsbandjes of je op andere manieren misdraagt en/of de huis- en/of gedragsregels overtreedt, dan kunnen we je de toegang tot het evenement ontzeggen. De entreeprijs wordt niet vergoed.

Diefstal, verlies & Vernieling

De Jaarbeurs beschikt over een garderobe welke je kan gebruiken op eigen risico. Mocht je tijdens de DYTG in alle pret en drukte iets kwijtraken, dan kan je dit terugvinden bij de receptie van de Jaarbeurs. Mocht je iets vinden wat iemand verloren lijkt te zijn, lever het dan ook bij de receptie in. Bij diefstal of vernieling van eigendommen van de DYTG of de Jaarbeurs Utrecht wordt er aangifte gedaan bij de politie. De DYTG en de Jaarbeurs Utrecht zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor diefstal of vernieling van persoonlijke eigendommen. Je verblijf in de Jaarbeurs is geheel op eigen risico.Beeld en Geluid

Met het betreden van deze hallen ga jij er mee akkoord dat jouw geweldige lach, gezicht en stem kunnen worden opgenomen en dat deze kunnen worden gebruikt in elk soort media (YouTube, foto’s, social media kanalen, reclames, marketing, etc.) die dit jaar worden opgenomen voor de DYTG. Hiervoor worden geen vergoedingen verstrekt en ook worden hier geen rechten aan ontleend. Daarnaast is de DYTG niet aansprakelijk voor overige beelden die worden opgenomen door andere bezoekers of partners.

Als je het niet eens bent met bovenstaande regels en voorwaarden, betreed de hallen dan niet tijdens het evenement. We bedanken je voor je aandacht en vinden het leuk dat je langskomt! We wensen je een prettig bezoek!

Volg je ons al op Social Media?