Programma

Wat kan ik verwachten?

Fantastisch!

We zijn voor de #DYTG2017 weer druk bezig met het programma! Nog niet alles is 100% zeker maar wat we hieronder hebben staan kunnen we je al wel vertellen.

Het grootste Nederlandse online video evenement keert dit jaar terug naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de #DYTG2017! Twee dagen lang zullen creators het beste van zichzelf geven tijdens meet & greets, in hun eigen stands en ook tijdens de DYTG show. Dit jaar kan je zowel zaterdag en zondag genieten van deze spetterende show met je favoriete creators! Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer verschillende stands met merch, goodies en zoveel meer.

Meet & Greets

De DYTG geeft je genoeg mogelijkheden om dicht bij je favoriete creators te komen, of het nou bij één van de Meet & Greets, op hun eigen stand of bij het podium is!
Ook heb je veel mogelijkheden om (oude) vrienden te ontmoeten en nieuwe te maken! De DYTG is dé plek waar online en offline samenkomt!

CreatorStands

Het kanaal van je favoriete creator offline, dat is de creatorsstand! Een uniek kijkje in de keuken van jouw favoriete creator(s). Hier vieren jullie samen je passie voor online!

Show

Onze shows op zaterdag & zondag geven creators van groot en klein de kans om hun talenten te laten zien door middel van live muziek, comedie, pannels, Q&A's en nog veel meer!

Parent Lounge

Hier kun je je ouders parkeren! Deze plek biedt je ouders/verzorgers de mogelijkheid om te genieten van het event op een manier die beter bij ze past: met een kop koffie en een krant.

Expohal

In het hart van ons evenement vindt je de expo hal. De expo hal is gevuld met exposanten stands, activiteiten, merchandise en een chill zone om even op te laden tussen al die activiteiten en het plezier door!

Activiteiten

De DYTG zit vol met te gekke activiteiten! Van Meet & Greets tot shows tot trampoline springen! Je weet zeker dat je twee dagen hebt vol met plezier!

Volg je ons al op Social Media?