Programma

Wat kan ik verwachten?

Fantastisch!

We zijn voor de #DYTG2017 weer druk bezig met het programma! Nog niet alles is 100% zeker maar wat we hieronder hebben staan kunnen we je al wel vertellen.

Het grootste Nederlandse online video evenement keert dit jaar terug naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de #DYTG2017! Twee dagen lang zullen creators het beste van zichzelf geven tijdens meet & greets, in hun eigen stands en ook tijdens de DYTG show. Dit jaar kan je zowel zaterdag en zondag genieten van deze spetterende show met je favoriete creators! Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer verschillende stands met merch, goodies en zoveel meer.

DYTG_PROGRAMMA_DIGITAAL

DYTG wordt gepresenteerd door:

Bas

Sophie

Veras

Meet & Greets

De DYTG geeft je genoeg mogelijkheden om dicht bij je favoriete creators te komen, of het nou bij één van de Meet & Greets, op hun eigen stand of bij het podium is!
Ook heb je veel mogelijkheden om (oude) vrienden te ontmoeten en nieuwe te maken! De DYTG is dus dé plek waar online en offline samenkomt!

CreatorStands

Het kanaal van je favoriete creator offline, dat is de creatorsstand! Een uniek kijkje in de keuken van jouw favoriete creator(s). Hier vieren jullie samen je passie voor online!

Hoofdpodium

Onze shows op zaterdag & zondag geven creators van groot en klein de kans om hun talenten te laten zien door middel van live muziek, comedie, pannels, Q&A's en nog veel meer! Ook kun je exclusief bij de #DYTG2017 de trailer van "Before I fall" zien.

Parent Lounge

Hier kun je je ouders parkeren! Deze plek biedt je ouders/verzorgers de mogelijkheid om te genieten van het event op een manier die beter bij ze past: met een kop koffie en een krant.

Expohal

In het hart van ons evenement vindt je de expo hal. De expo hal is gevuld met exposanten stands, activiteiten, merchandise en een chill zone om even op te laden tussen al die activiteiten en het plezier door!

Attracties & activiteiten

De DYTG zit vol met te gekke activiteiten! Van Meet & Greets tot shows tot stormbanen en kermis attracties! Je weet zeker dat je twee dagen hebt vol met plezier!

Gaming

Heb jij zin om te gamen op de dytg? Dit kan uiteraard. Je kan langs bij de stands van Nintendo, gamersnet en Samsung. Nog een toffe extra: je kunt de Nintendo Switch testen op #DYTG2017. Er zijn nooit genoeg extra's, dus nog eentje dan! Samsung heeft een vliegsimulator waarin je mag vliegen!

Q&A's

Er zijn dit jaar ook live Q&A's op de MainStage! Deze zijn op de zaterdag met Team Dylan Haegens en op de zondag met de Latooy's in de planning vind je terug hoe laat!

Droneracing

Tijdens DYTG maakt de sport van de toekomst zijn debuut. Formula FPV laat zien wat de mogelijkheden zijn met drones, denk aan races met snelheden van 140 kilometer per uur of het nemen van een selfie met een drone? Maak kennis met wereldberoemde drone racers, vraag tips, maak de coolste selfie en wie weet win jij wel je eerste eigen drone!

Creators FC

Hét eerste Nederlandse voetbalteam bestaande uit topvoetballers én YouTubers. Ook hebben we zoals genoemd een super vette drone racing area!

DYTG GAME STAGE DOOR de GAMEKINGS

Dit jaar is er de DYTG Game Stage hosted by Game Kings! Niemand minder dan Skate the Great en Shelly zullen jou het hele weekend voorzien van toffe games en wedstrijden! Samen zullen zij strijden tegen grote Creators maar misschien ook tegen jou! Durf jij het op te nemen tegen Skate of Shelly?!?!

Volg je ons al op Social Media?