Psssst geheimpje!

Met de DYTG die nu wel heel dichtbij komt, hebben we besloten om een kleine preview te geven van iets heel erg tofs waar we al een poosje mee bezig zijn. Terwijl jullie al hard aan het aftellen waren, heeft de DYTG achter de schermen stiekem gewerkt aan iets ontzettend gaafs!

We hebben samen met Coffeebottle hard gewerkt aan de DYTG app! We verklappen nog niet wat je allemaal kan met deze app, want dat gaat Zaid jullie binnenkort vertellen als de app live gaat. Maar omdat we jullie toch ook wel een korte preview willen geven heb ik stiekem hieronder al een paar fotootjes voor jullie, zodat jullie alvast een beetje hyped kunnen worden voor deze te gekke app!

fotovoorblogpost2
Fotovoorblogpost

Schrijf je nu in voor de DYTG nieuwsupdate en krijg o.a. als eerste de kans om je in te schrijven voor besloten meet and greets!

Pier, een geboren en getogen Fries, is sinds kort één van de nieuwe blogmeisters van de DYTG. In de aanloop naar de DYTG zal hij jullie voorzien van nieuwtjes, interviews en meer. Naast de blogs is hij ook onderdeel van het DYTG social media team. Verder houdt Pier van muziek, basgitaar spelen, toneel spelen, stappen met vrienden en games. Volg hem op Twitter voor persoonlijke updates!
pier
Pier Visser
Blogmeister DYTG

Volg je ons al op Social Media?

Reacties