fbpx

DYTG Online

Onze eigen online community!

Yes, de DYTG Online! Een nieuw concept om voor jullie leuke online mini evenementen te organiseren. Zo kunnen we ons doel, iedereen met een passie voor online video bij elkaar brengen, toch volbrengen. 

De DYTG Online wordt een online plek waar we met de community kunnen chatten, gamen en livestreamen. De plek waar dit allemaal gaat plaatsvinden is op onze eigen Discord server. Hier gaan we maandelijks evenementjes organiseren zoals: Let’s Play en Livestreams

Heb je nog leuke ideeën wat we moeten doen of bouwen? Stuur die dan nu in via de ideeënbox!

Aankomende evenementen:

Discord server

Zodat je toch kan meeten met je vrienden!

Hier kan je samen met je vrienden en andere bezoekers van de #DYTG al je leuke herinneringen ophalen, gezellig een praatje maken maar ook nieuwe vriendschappen sluiten. En één voordeel: Je hoeft er niet voor te reizen!

Wij hopen binnenkort een praatje met je te kunnen maken op de server.

Minecraft Server

24/7 in Minecraft?! Doen we!

Wil jij de #DYTG2022 in minecraft bezoeken!? Of gewoon lekker ff chillen met je vrienden in minecraft? Dat kan binnenkort!

Server: play.dytg.nl (momenteel in onderhoud)

We zijn volop bezig met de opbouw van de server!

Twitch Kanaal

Lekker meekijken met DYTG Livestreams!

Op de Twitch pagina van de DYTG kan je mee kijken met de streams die worden gehouden. Er worden leuke spellen gespeeld waar je zelfs aan kan deelnemen via de Discord server.

Livestreams

Samen met de DYTG & Creators!


Let's Play

Let’s Play! Samen met de DYTG community gaan we livestreamen op onze discord server.  Hier gaan we van alle soorten games spelen zoals: Fall Guys, Fortnite, CSGO, League of Legends en natuurlijk bouwen in onze eigen Minecraft server!


Creator Livestreams

Heb jij altijd al samen met een creator willen gamen en/of kletsen, dat kan! Regelmatig gaan we samen met een creator livestreamen op de DYTG discord server. Voor meer informatie neem een kijkje op onze discord server!